Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Behandelingen van Tandartspraktijk Apollo

Tandartspraktijk Apollo biedt de volgende behandelingen aan. Voor behandelingen die niet in onze praktijk kunnen worden uitgevoerd, zult u worden dooverwezen naar de juiste specialisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bij de halfjaarlijkse controle wordt uw gebit helemaal gecontroleerd eventueel met behulp van röntgenfoto’s.

Klik hier voor meer informatie over: periodieke controle.

Bij mensen die regelmatig naar de mondhygiënist gaan, heeft de tandarts vaak niet veel meer te doen. Goed dus!

Klik hier voor meer informatie over: mondhygiëne.

Composiet is eenvoudig in gebruik, keramiek is slijtvaster en vaak mooier van kleur, maar ook duurder.

Klik hier voor meer informatie over: vullingen.

Als u een ontstoken zenuw heeft of er een ontsteking in uw kaak zit als gevolg van een afgestorven zenuw, dan krijgt u een wortelkanaalbehandeling. Soms moet een al eerder behandelde kies opnieuw behandeld worden, dat laat ik aan de specialist over. Daarvoor verwijs ik u meestal door naar een endodontoloog of kaakchirurg.

Wilt u de voortanden mooier maken, omdat ze afwijken van vorm of kleur, dat kan met facings. Zoals bij de vullingen is keramiek vaak mooier maar duurder, composiet is beperkter in kleur maar goedkoper. Bij het maken van facings is het de bedoeling zo min mogelijk of helemaal niet aan de tand te slijpen en gebruik te maken van zogenaamde non-prep facings die flinterdun zijn en van keramiek.

Klik hier voor meer informatie over: facings.

Soms is een kies niet meer met een vulling te restaureren. Dan kan een kroon de oplossing zijn, deze omvat de tand of kies en verstevigt. Mist u een tand of kies, dan kan er door middel van een brug een verbinding worden gemaakt tussen twee tanden of kiezen die daarmee de verloren tand of kies vervangt. Een implantaat is echter vaak een betere oplossing voor vervanging. Er hoeft dan namelijk niet aan de omliggende tanden of kiezen te worden geboord, zoals dat bij een brug wel gebeurt.

Ter vervanging van een verloren tand of kies kan een kunstmatige wortel worden geplaatst, een implantaat. Hiervoor wordt u verwezen naar een implantoloog. De kroon, brug of het klikgebit maken we hier in de praktijk.

Klik hier voor meer informatie over: implantaten.

Dit kan door middel van onzichtbare beugels van Airsmile. Voor uitgebreide behandelingen wordt u doorverwezen naar de juiste orthodontist.

In samenwerking met ons tandtechnisch laboratorium kunnen wij alle soorten protheses maken.

Tanden en kiezen kunnen hier worden getrokken, ook verstandskiezen, tenzij deze scheef liggen. Dan wordt u verwezen naar de kaakchirurg.

Veel mensen knarsen en/of klemmen, met slijtage van het gebit tot gevolg. Maar ook hoofdpijn, nekpijn en pijn aan de kauwspieren kunnen een gevolg zijn. Een op maat gemaakt bitje is dan vaak een goede oplossing.

Zijn uw tanden niet meer stralend wit? U kunt met op maat gemaakte bleekbitjes zelf thuis uw tanden witter maken. Het is niet schadelijk voor uw tanden. U krijgt er veilige en goedgekeurde bleekgel bij mee in uw setje van Philips Zoom.

Buitenkant Tandartspraktijk Apollo

U bent van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo