Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Tandarts Apollolaan

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van de Apollolaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd aan de Memlingstraat 9 in Amsterdam, vlakbij de Apollolaan. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons in de praktijk. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor wij u direct kunnen helpen.

Bent u benieuwd waarvoor u bij ons terecht kunt? Neem dan gerust een kijkje op onze behandeligenpagina. Hier hebben wij alle behandelingen op overzichtelijke wijze voor u op een rijtje gezet. Heeft u een vraag of speciaal verzoek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tandarts Apollolaan nodig? Ons team staat voor u klaar. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gebit mooi en gezond blijft, zodat u ten alle tijden met een zelfverzekerd gevoel kunt blijven lachen. Klik op onderstaande knop om u direct online in te schrijven bij onze praktijk, gevestigd in de buurt van de Apollolaan. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.

Tandarts Apollolaan

De openingstijden van Tandarts Apollolaan

U kunt op vrijwel iedere doordeweekse dag bij ons terecht voor uw periodieke gebitscontrole of een tandheelkundige behandeling. Hieronder hebben wij de openingstijden van Tandarts Apollolaan voor u op een rijtje gezet.

Let op: vrijdag is de tandarts alleen op afspraak aanwezig in de praktijk. Wilt u graag op een vrijdag langskomen? Dan vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 020 673 8114. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Onze tandarts is op de volgende dagen en tijden aanwezig in de praktijk:

 • Maandag van 08:30 tot 17:00
 • Dinsdag van 08:30 tot 17:00
 • Woensdag van 08:30 tot 17:00
 • Donderdag van 08:30 tot 17:00
 • Vrijdag op afspraak

Onze mondhygiënist is op de volgende dagen en tijden aanwezig in de praktijk:

 • Maandag niet aanwezig
 • Dinsdag van 08:30 tot 17:00
 • Woensdag niet aanwezig
 • Donderdag van 08:30 tot 17:00
 • Vrijdag niet aanwezig
Tandarts Apollolaan

De behandelingen van Tandarts Apollolaan

Bij Tandarts Apollolaan kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden, verwijzen wij u graag door naar onze behandelingenpagina. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons dan weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en uw bezoek aan onze praktijk zo goed mogelijk zal verlopen.

Wij vinden het belangrijk dat u de mondzorg krijgt die u verdient. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor uw behandeling en houden wij rekening met uw wensen. Alleen zo kunnen wij u de best mogelijke mondzorg bieden. Verder vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de praktijk. Hierom leggen wij altijd van tevoren uit wat wij gaan doen en waarom dit noodzakelijk is. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Hieronder hebben wij een aantal van de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt op een rijtje gezet. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een greep uit de behandelingen van Tandarts Apollolaan

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

 • Periodieke gebitscontrole
 • Volledige gebitsreiniging
 • Preventie van gebitsproblematiek
 • Tandvullingen
 • Tandextracties
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Implantaten
 • Kronen en bruggen
 • Volledige en partiële protheses
 • (Onzichtbare) beugels (Airsmile)
 • Facings van composiet en keramiek
Tandarts Apollolaan

Reviews over Tandarts Apollolaan

Bent u benieuwd hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren? Lees hieronder enkele mooie reviews die onze patiënten hebben achtergelaten. Klik hier om zelf een review te schrijven over Tandarts Apollolaan. Wij vinden het leuk om te lezen over uw ervaring met onze praktijk.

Lotte Burgers
5/5
Lees verder
Prettige tandarts, ga al jaren (10+) naar de tandarts bij Roderick en ben mee verhuisd naar zijn eigen praktijk nu. Hij doet geen onnodige dingen en denkt mee ook wat in je zorgverzekering past etc. Raad deze tandarts zeker aan!
Gert-Jan Dubbeldam
5/5
Lees verder
Kleinschalige praktijk met echt aandacht voor de patiënt. Wat een verademing. Roderik neemt de tijd en beantwoordt al je vragen. Heel fijn als je niet zo'n fan van de tandarts bent.
Suzanna Vos
5/5
Lees verder
Fijne praktijk, goede en vriendelijke tandarts, hij geeft ook duidelijke uitleg en voorlichting. Kom al jaren bij Tandarts van Rens ben altijd goed geholpen.
Leon van Eijk
5/5
Lees verder
Wat een fijne tandarts! We gingen voor het eerst met het hele gezin. Onze (jonge) kinderen waren snel op hun gemak en werden met grapjes soepel door de controle geholpen. Alle stappen en aandachtspunten werden duidelijk uitgelegd.
Ivo Jenniskens
5/5
Lees verder
Hele fijne tandarts! Legt goed uit hoe de behandeling gaat verlopen. Onze kinderen staan ook bij hem onder controle. Zij vinden het altijd weer leuk om naar de tandarts te gaan. Dat was bij onze vorige tandarts wel anders.
Vorig
Volgende

Vragen aan Tandarts Apollolaan

Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Memlingstraat 9 in Amsterdam en grenst aan de Apollolaan. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. Wij zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bereid uzelf goed voor door uw reis van tevoren te plannen met behulp van de online reisplanner. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze tandartspraktijk nabij de Apollolaan.

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van de Apollolaan in Amsterdam? Kom gerust langs bij Tandartspraktijk Apollo. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Nadat u zich heeft ingeschreven, zullen wij contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en direct een afspraak te maken voor een controle of behandeling.

U kunt terecht bij Tandarts Apollolaan voor diverse behandelingen. Mocht u specifieke wensen hebben, schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te brengen. Dit stelt ons in staat om aan uw wensen te kunnen voldoen. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, verwijzen wij u graag door naar onze behandelingenpagina. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 020 673 8114.

Tandarts Apollolaan

U bent van harte welkom bij Tandarts Apollolaan

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo