Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Mondhygiënist Amsterdam Zuid

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor iedereen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw mondgezondheid, maar ook voor uw algehele gezondheid. Door er een goede mondhygiëne op na te houden, kunt u orale problemen zoals cariës (gaatjes) en parodontitis (tandvleesontsteking) voorkomen. Wilt u weten of uw mond gezond is of wilt u uw mond grondig laten reinigen? Maak dan een afspraak bij de mondhygiënist in Amsterdam Zuid.

Wat doet de mondhygiënist?

De mondhygiënist richt zich in de eerste instantie op de preventie van gaatjes in de tanden en kiezen en tandvleesaandoeningen, want voorkomen is beter dan genezen. Mocht u onverhoopt toch last krijgen van genoemde problemen, dan kunt u terecht bij de mondhygiënist om dit gericht te laten behandelen. Hieronder ziet u een lijst met behandelingen waarvoor u onder andere terecht kunt bij de mondhygiënist in Amsterdam Zuid.

  • Het verwijderen van tandaanslag, tandplak en tandsteen;
  • Het aanbrengen van fluoride;
  • Het sealen van tanden en kiezen;
  • Het polijsten van vullingen;
  • Het gladmaken van worteloppervlakken;
  • Het reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees.


Daarnaast kan de mondhygiënist u voorzien van advies dat u kan helpen om uw mondgezondheid op peil te houden. Wilt u een bezoek brengen aan de mondhygiënist in Amsterdam Zuid? Neem dan gerust contact met ons op.

Periodieke Controle

U bent van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo