Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Vullingen

Heeft u last van een gaatje in uw tand of kies? Kom gerust langs bij onze praktijk en laat u behandelen door onze ervaren tandarts. Wij kunnen een vulling van composiet of keramiek bij u aanbrengen, zodat u weer pijnloos verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Het is belangrijk om een gaatje in uw tand of kies op tijd te vullen. Als u dit niet of te laat doet, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Zo kan uw tand of kies afbreken, met als gevolg dat deze moet worden verwijderd. Daarnaast kunnen de zenuwen afsterven of de wortelpunten gaan ontsteken. Dan is een wortelkanaalbehandeling vaak noodzakelijk.

Voorkom gaatjes in uw tanden en kiezen en breng regelmatig een bezoek aan de tandarts om uw gebit te laten controleren. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gebit gezond blijft. Mocht u onverhoopt toch last krijgen van gebitsproblemen, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de praktijk om deze problemen gericht te laten behandelen.

Vullingen van composiet en keramiek

Vullingen van composiet

U kunt bij ons terecht voor een vulling van composiet of keramiek. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van composiet. Dit is een materiaal dat bestaat uit kunsthars. Een composiet vulling heeft twee grote voordelen ten opzichte van een keramische vulling. Zo is het goedkoper en kan het sneller worden aangebracht.

Vullingen van keramiek

Toch geven sommigen de voorkeur aan een keramische vulling, ondanks de relatief hoge kosten en de tijd die het in beslag neemt. Een keramische vulling brengt namelijk een aantal significante voordelen met zich mee. Keramiek is een sterk materiaal dat veel krachten kan opvangen en is biocompatibel (vriendelijk voor de mond en de rest van het lichaam). Daarnaast heeft een keramische vulling een langere levensduur en een betere esthetiek.

Periodieke Controle

U bent van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo