Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Implantaten Amsterdam Zuid

Als u op zoek bent naar hoogwaardige implantaat behandelingen in Amsterdam Zuid, bent u bij Tandarts Apollo aan het juiste adres! Onze deskundige tandartsen zorgen voor nauwkeurige implantaten, vervaardigd uit duurzaam titanium, die perfect opgaan in uw tandrij. Bij ons krijgt u een persoonlijke benadering en uitgebreide nazorg voor duurzame en comfortabele resultaten. Implantaten zijn een uitstekende optie voor het vervangen van missende tanden en bieden een natuurlijke uitstraling en goede functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze professionele benadering van tandheelkunde!

Wat zijn implantaten?

Implantaten zijn kunstmatige tandwortels die in de kaak worden geplaatst om verloren of beschadigde tanden te vervangen. Ze zijn gemaakt van titanium en andere materialen die goed worden geaccepteerd door het lichaam en een sterke, duurzame ondersteuning bieden voor kronen, bruggen of prothesen. Implantaten bieden niet alleen de voordelen van een betere esthetiek en een verbeterde beet, maar kunnen ook helpen bij het behoud van botmassa en het voorkomen van verdere tandverlies. Met de nieuwste technologieën en technieken zijn implantaten een veilige, betrouwbare en effectieve optie voor veel patiënten.

Van welk materiaal worden implantaten gemaakt?

Implantaten worden meestal gemaakt van titanium omdat dit materiaal sterk, duurzaam en biocompatibel is; het wordt niet door het lichaam afgestoten. Het is flexibel en kan zich hechten aan het bot, wat het succes en de stabiliteit van tandimplantaten verhoogt. Bovendien is titanium licht van gewicht en corrosiebestendig. Naast titanium worden implantaten ook gemaakt van keramische, zirkonium en kunststof materialen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt. Met moderne technieken, zoals 3D-printen, zijn zelfs op maat gemaakte implantaten mogelijk voor maximale precisie en pasvorm.

Implantaten Amsterdam Zuid

Maak een afspraak en kom langs.

De voordelen van implantaten

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw missende tanden? Overweeg dan implantaten! Implantaten bieden namelijk een aantal voordelen ten opzichte van traditionele tandprotheses. Hieronder hebben we deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Levensduur: Implantaten gaan over het algemeen langer mee dan traditionele tandprotheses. In veel gevallen gaan implantaten een leven lang mee!
  • Functionaliteit: Implantaten werken als natuurlijke tanden. Hierdoor kunt u weer normaal eten en praten zonder angst voor pijn of ongemak.
  • Esthetiek: Implantaten zien eruit als natuurlijke tanden en worden op maat gemaakt voor uw mond. Hierdoor behoudt u uw mooie glimlach.
  • Botbehoud: Bij een implantaat worden ook de omliggende botten gestimuleerd, waardoor verlies van botmassa voorkomen wordt. Dit versterkt de structuur van uw kaak en vermindert de kans op osteoporose.


Overweegt u implantaten? Maak dan een afspraak met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag verder!

Kosten implantaten Amsterdam Zuid

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en betaalbare implantaten in Amsterdam Zuid, dan bent u bij Tandarts Apollo aan het juiste adres. Ons ervaren team van tandheelkundige professionals biedt een breed scala aan implantatie opties die afgestemd zijn op uw individuele behoeften en budget. Wij gebruiken alleen de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw implantaten op de lange termijn bestand zijn tegen slijtage en succesvol functioneren. Onze kosten zijn transparant en betaalbaar, zodat u zonder zorgen voor de beste zorg kunt kiezen. Kies voor kwaliteit bij Tandarts Apollo.

Periodieke Controle

U bent van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo