Memlingstraat 9 1077 LP Amsterdam 

Logo Tandartspraktijk Apollo

Vacature tandartsassistent(e)

Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam Zuid zoekt een Assistent(e) voor 2 tot 5 dagen

We zijn een Tandartspraktijk in Amsterdam Zuid met 2 behandelkamers voor algemene, restauratieve en preventieve tandheelkunde. We vinden het belangrijk om met alle rust, zorg en toewijding patiënten te ontvangen en te behandelen.

Wil je graag werken binnen een gezellig, professioneel en betrokken team? We zijn direct op zoek naar een enthousiaste, leergierige tandartsassistent(e) die ons team wil komen versterken.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en zijn voor 2 tot 5 dagen (van maandag t/m vrijdag). Ervaring heeft voorkeur maar vinden we niet direct noodzakelijk. We staan open voor doorgroeimogelijkheden.

Wat we je bieden:
Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel ervaren team.

Wat we van je vragen:
Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en al ervaring hebt als tandartsassistent. Mocht je dit niet hebben vragen wij affiniteit met de tandheelkunde en bereidheid om een opleiding tot tandartsassistent te volgen. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Het spreken en schrijven van Engels is een pré. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten vragen wij flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid.

Ben je geïnteresseerd en diegene die we zoeken? We maken graag kennis met je! Mail daarvoor je CV met een persoonlijke motivatie naar info@tandartsapollo.nl t.a.v. Patty Groot.

Voor meer informatie over de vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand emailadres of bellen naar 020-6738114.

Buitenkant Tandartspraktijk Apollo

U bent van harte welkom in onze praktijk in Amsterdam

Inschrijven bij Tandartspraktijk Apollo in Amsterdam

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 61 beoordelingen
js_loader
Logo Tandartspraktijk Apollo

In verband met onze vakantie is de praktijk gesloten van vrijdag 14 juni tot vrijdag 28 juni.

Vanaf maandag 1 juli staan wij graag weer voor u klaar. Heeft u met spoed een tandarts nodig tijdens onze afwezigheid?
 
Neem dan contact op met Tandarts Spoed Praktijk in het OLVG (locatie oost). Ze zijn 24/7 te bereiken op telefoonnummer 0900-8602.

 

Met vriendelijke groet,

Team Tandartspraktijk Apollo